Välkommen till

AS Bygg AB

Tillbyggnad Malmö

AS Bygg AB är ett byggföretag med bas i Malmö som arbetar med det mesta inom bygg och måleri, bland annat tillbyggnad. Våra tjänster inkluderar också renovering, murning, fasadputsning samt målning. Tack vare lång erfarenhet och omfattande kunskap genomför vi alla arbeten på bästa möjliga sätt.

Oavsett om det handlar om arbete med tillbyggnad eller någon annan av våra tjänster arbetar vi flitigt, engagerat och omsorgsfullt. Detta gör att vi levererar väl genomfört arbete med fina resultat till våra kunder.

För att göra våra kunder helt nöjda ser vi även till att leva upp till de önskemål och behov som finns. Arbetet anpassas efter kunden i fråga för att uppnå det resultat som förväntas.

Tillbyggnad Malmö

Som sagt har vi vår bas i Malmö men vi arbetar i stora delar av Skåne. Vi är framför allt aktiva i Malmö, Trelleborg och Lund med omnejder. När ni anlitar oss för arbete med tillbyggnad kommer vi ut till er och genomför arbetet på plats, vi tar oss dit ni är.

Är ni intresserade att anlita oss är ni välkomna att kontakta oss. Tillsammans kan vi lägga upp en plan för ert kommande projekt inom tillbyggnad. Varmt välkomna att ta kontakt med oss på AS Bygg AB om ni har några frågor eller funderingar kring oss eller vårt arbete.

Om oss

Bygg

Måleri

Von Lingens Väg 31
213 70 Malmö
0737 - 47 32 28
assydstad@gmail.com

13 + 6 =